Lifestyle

Το τελευταίο «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο – Υποβασταζόμενη έφτασε η γυναίκα του [vid]

Το τελευταίο «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο – Υποβασταζόμενη έφτασε η γυναίκα του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/OMEGAlive

Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο λένε σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο της Γλυφάδας, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε στα 60 του χρόνια το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, έπειτα από μια πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του.

View this post on Instagram

A post shared by FixLive_stageXalkida (@fixlive_stage)

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η σύζυγος και τα παιδιά του ενημέρωσαν με τον ίδιο τρόπο για την κηδεία του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί. «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια» γράφει.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο γιος του, Χρήστος, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και είπε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του: «Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Χάρης Κωστόπουλος: Δεν το έδειχνε ότι δίνει μάχη με το θεριό, λέει η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τους τραγουδιστές που αιφνιδιάστηκαν με τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου. Ο λαϊκός καλλιτέχνης πέθανε στα 60 του χρόνια, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία του σε ιδιωτική κλινική.

Όπως επιβεβαίωσε και η οικογένειά του, ο Χάρης Κωστόπουλος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» και τραγουδίστρια, είπε στην εκπομπή: «Μας σόκαρε, δεν ήξερα ότι παλεύει με το θεριό. Έχω συνεργαστεί μαζί του. Ήταν ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα μου γράψει την επόμενη επιτυχία μου. Όταν τον πήρα τηλέφωνο να βρεθούμε, μου είπε ότι θα γράψει κάτι για μένα. Και στίχους και μουσική. Δεν το έδειχνε ότι δίνει μάχη. Δεν ήταν κάτι που το επικοινωνούσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments