Αθλητισμός

Τελειωμένη η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό!

Τελειωμένη η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό!
Στην Αργεντινή θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό και αναφέρουν ότι αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες 24 ώρες στην Αθήνα

Ο Ολυμπιακός κινείται με ταχύτατες κινήσεις για να κλείσει άμεσα όλα τα ανοιχτά μέτωπα και να ενισχύσει αποφασιστικά το ρόστερ του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε δύο μεταγραφές για το κέντρο της άμυνάς τους και οι δύο ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποκτήσουν και βρίσκονται και σε προχωρημένες επαφές είναι οι Νταβίντ Κάρμο και Γκαστόν Ερνάντες.

Οι Πειραιώτες πάνε για διπλό χτύπημα και μάλιστα στοχεύουν στη θετική κατάληξη και των δύο περιπτώσεων μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Πέδρο Άλβες να είναι ήδη στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στο Οπόρτο για τις τελικές επαφές με τους «Δράκους» για τον Κάρμο.

Ωστόσο και για την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες φαίνεται πως υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις. Με πηγές από την Αργεντινή να αναφέρουν ότι είναι δεδομένη η μεταγραφή του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό και πως ο παίκτης ετοιμάζεται άμεσα να πάρει το αεροπλάνο με σκοπό να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να βρίσκεται στην Αθήνα αύριο Τετάρτη (24/1).

Υπάρχει ήδη συμφωνία σε όλα με τη Σαν Λορέντζο. Ή μάλλον σχεδόν σε όλα. Καθώς το μόνο που μένει ακόμα να διευκρινιστεί είναι αν η ισχύς του συμβολαίου θα είναι τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments