Lifestyle

Survivor: Τα κορίτσια ζούνε την καλύτερη στιγμή στη ζωή τους και φροντίζουν το μαύρισμά τους

Survivor: Τα κορίτσια ζούνε την καλύτερη στιγμή στη ζωή τους και φροντίζουν το μαύρισμά τους

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI | Survivor

Τα κορίτσια φρόντισαν να τελειοποιήσουν το μαύρισμά τους που λόγω τον μαγιό είναι ανομοιόμορφο, ενώ τα αγόρια γυμνάστηκαν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor είδαμε τους Μαχητές που κέρδισαν το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας και απαλλαγμένοι από κάθε άγχος πέρασαν λίγο παραγωγικό χρόνο στην παραλία τους.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Τα κορίτσια φρόντισαν να τελειοποιήσουν το μαύρισμά τους που λόγω τον μαγιό είναι ανομοιόμορφο, ενώ τα αγόρια γυμνάστηκαν. Αργότερα, αγόρια κορίτσια μπήκαν στο νερό και διασκέδασαν παίζοντας κοκορομαχίες.

Νεύρα από Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι παραλίγο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ενόσω μαίνεται η κόντρα με τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έχει φέρει αναστάτωση στην αντίπαλη ομάδα από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παίκτης ενοχλήθηκε τόσο πολύ που είδε πέντε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν και μοιράστηκε τους προβληματισμούς του λέγοντας: «Υπάρχει μία ψηφοφορία πάλι στο όνομά μου, η οποία μού γεννά δύο ερωτηματικά. Το ένα είναι αν υπάρχουν κάποια άτομα που αποφάσισαν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω και το άλλο είναι αν έχουν βάλει εμένα στο στόχαστρο γιατί πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι κάνω πολύ καλά και αυτό τους ανησυχεί».

«Κάποιοι φαίνεται ότι υποτιμούν τη λογική μου και νομίζω ότι αυτοί οι κάποιοι υστερούν σε μυαλό. Μας βλέπει και κόσμος, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει τη δυναμική, ποιος φέρνει πόντους, ποιος θα κάνει την ομάδα να φάει. Καταλαβαίνω το πιο απλό. Κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν ότι θα ψηφιστούν σύντομα με την πρώτη ήττα μας, επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να μείνουν μία ακόμη εβδομάδα», υποστήριξε ο Αλέξης Παππάς.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός Χόλιγουντ το λιγότερο» Στην καλύβα των Μαχητών συζητούσαν όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και τη λογομαχία ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι.

Ο Σωτήρης μάλιστα αν και ζήτησε συγγνώμη… μάλλον ειρωνικά από τον Παππά δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσει το υποκριτικό ταλέντο. Έτσι συζητώντας στην καλύβα είπε: «Ηθοποιός Χόλιγουντ το λιγότερο. Δεν μπορεί να παίζει σε σίριαλ και μυθολογίες. Δεν ήξερα τι να πρωτοαπαντήσω ο άνθρωπος. Είναι ευλογημένος ηθοποιός».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Λαμάι στις κάμερες χάρηκε που ο Αλέξης Παππάς δεν βγήκε τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση γιατί είναι ένας άνθρωπος που του τραβάει την προσοχή και θέλει να «ασχοληθεί» μαζί του.

Από τη μεριά του ο Ρομπ ανέφερε ότι ο Αλέξης νιώθει άβολα γιατί βρήκε πλέον αντιπάλους αφού ο Λαμάι ότι και να πει ο Αλέξης δεν θα το αφήσει ασχολίαστο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments