Πολιτική

Δημοσκόπηση MRB: Στις 24 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση MRB: Στις 24 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Εκπλήξεις δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για το OPEN

Η Ελληνική Λύση πάνω από το ΚΚΕ

Εκπλήξεις δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για το OPEN σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ισόπαλα αλλά με μονοψήφια ποσοστά την ώρα που αδιευκρίνιστη παραμένει η ψήφος 1 εκ των τεσσάρων ψηφοφόρων. Παράλληλα η Ελληνική Λύση εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη να ξεπερνά το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 27,1% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με 9,1%. Η Ελληνική Λύση εμφανίζεται στην τέταρτη θέση με 7,1% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 7%. Η Πλεύση Ελευθερίας καταγράφεται στο 3%, η Νίκη στο 2,8%, οι Σπαρτιάτες στο 2,1%, το ΜέΡΑ25 στο 2,1% και η Νέα Αριστερά στο 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 25%.

Τι δείχνει η εκτίμηση ψήφουΣτην εκτίμηση ψήφου για τις Ευρωεκλογές τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 36,1%, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στο 12,1%, Ελληνική Λύση στο 9,5%, ΚΚΕ στο 9,3% και Νίκη στο 3,7%. Στο όριο του στατιστικού λάθους η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές.

Στην εκτίμηση ψήφου για τις Ευρωεκλογές τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 36,1%, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στο 12,1%, Ελληνική Λύση στο 9,5%, ΚΚΕ στο 9,3% και Νίκη στο 3,7%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments