Lifestyle

Τσαβάλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές»

Τσαβάλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Action24/ Show Καλύτερα Αργά

Τσαβάλου: «Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Απλώς σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να γίνει και από θέμα επιλογών γενικότερα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο Θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την κόρη της, τις παρένθετες μητέρες, την εγκυμοσύνη και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou)

Αρχικά, ανέφερε: «Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους “Κουραμπιέδες με χιόνι” ακόμα δεν θέλω να τη δει, γιατί ο ρόλος μου είναι λίγο πιο σκοτεινός. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί και ό, τι γίνει. Τώρα για την επιλογή κάποιας να κάνει μόνη της παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της δεν μπορώ να το ξέρω, δεν θα έμπαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με το θέμα της παρένθετης μητρότητας σχολίασε: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω σαν μάνα πώς έχοντας ζήσει όλο αυτό της εγκυμοσύνης που κυοφορείς ένα μωρό, έχεις ένα παιδί μέσα σου, που μεγαλώνει, γίνεται όλο αυτό το θαύμα και η μαγεία, πώς μπορείς μετά, αφού το γεννήσεις να το δώσεις επειδή έχεις κάνει μια συμφωνία; Δεν το καταλαβαίνω».

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Απλώς σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να γίνει και από θέμα επιλογών γενικότερα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο Θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».

Επίσης, αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της πήρε 26 κιλά γιατί είχε υποθυρεοειδισμό και πέρασε bullying από πολύ κόσμο. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Με πήρε από κάτω, ήμουν λίγο πιο ευάλωτη αλλά μετά αποφάσισα να το αφήσω πίσω. Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές, όλα είμαστε».

Για τη δύσκολη δουλειά του ηθοποιού και την ασταθή φύση της η ηθοποιός δήλωσε: «Βοηθάει ο σύζυγός μου, αλλά εγώ έχω μάθει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχει τύχει να μπω τα ταμείο ανεργίας. Έχω να κάνω 12 χρόνια τηλεόραση».

Τέλος, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά είχε αρνηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments