Ελλάδα

Κακοκαιρία “Avgi”: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη [31/1]

Κακοκαιρία “Avgi”: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη [31/1]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για μία ακόμη μέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στα Βίλια και στις Ερυθρές λόγω της κακοκαιρίας "Avgi' που πλήττει τη χώρα. Ο δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, πήρε αυτή την απόφαση, καθώς ο παγετός που επικρατεί στην περιοχή καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυση τη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και των εκπαιδευτικών.

Για μία ακόμη μέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στα Βίλια και στις Ερυθρές λόγω της κακοκαιρίας "Avgi' που πλήττει τη χώρα.

Για μία ακόμη μέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στα Βίλια και στις Ερυθρές λόγω της κακοκαιρίας “Avgi’ που πλήττει τη χώρα. Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, πήρε αυτή την απόφαση, καθώς ο παγετός που επικρατεί στην περιοχή καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυση τη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και των εκπαιδευτικών.

«Απόλυτη προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των μαθητών, των γονέων τους, του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και όλων των συμπολιτών μας», ανέφερε ο κ. Δρίκος και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες παγετού που επικρατούν στις δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών, εξαιτίας της χιονόπτωσης, εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια και την μετακίνηση των κατοίκων, γι’ αυτό τον λόγο όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων των δύο παραπάνω δημοτικών ενοτήτων, θα παραμείνουν και για αύριο κλειστές».

Η κακοκαιρία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της με έντονες χιονοπτώσεις, ειδικά σε Βίλια και Ερυθρές. Ο δήμος επιχειρεί διαρκώς, τόσο για να μην κλείσει το οδικό δίκτυο, όσο και για να παρέχει βοήθεια όπου χρειαστεί, ενώ μετά από αίτημα της δημοτικής Αρχής συνδράμουν η πυροσβεστική και μηχανήματα του Στρατού. Σε όλες τις δημοτικές ενότητες υπάρχουν διαθέσιμοι θερμαινόμενοι χώροι. Στο δημαρχείο και στις κεντρικές πλατείες του δήμου γίνεται διάθεση αλατιού σε ατομικές σακούλες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments