Ελλάδα

Συνελήφθη «ο Τάκης ο Αλβανός» πρωτοπαλίκαρο του Αλκέτ Ριζάι

Συνελήφθη «ο Τάκης ο Αλβανός» πρωτοπαλίκαρο του Αλκέτ Ριζάι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (30/1) ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση από έκρηξη.

Ο 48χρονος είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ομάδας του κακοποιού

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (30/1) ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση από έκρηξη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ομάδας του διαβόητου βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, με τον 48χρονο να εντοπίζεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην προσπάθεια του να φύγει εκτός Ελλάδος. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπίστωσαν ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης. Πρόκειται για υπόθεση του 2014.

Ο συλληφθείς ο οποίος στην πιάτσα έχει το παρατσούκλι «Τάκης ο Αλβανός» οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Να σημειώσουμε ότι ο 48χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί ξανά το 2021 μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι σε τζιπ στην περιοχή της Λαμίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments