Lifestyle

Αγγελοπούλου και Λάτση με σоύπερ μiνι ξεσńκωσαν τα μπουζούκıα με τσıφτετέλια

Αγγελοπούλου και Λάτση με σоύπερ μiνι ξεσńκωσαν τα μπουζούκıα με τσıφτετέλια

Πηγή Φωτογραφίας: athensmagazine.gr,Αγγελοπούλου και Λάτση με σоύπερ μiνι ξεσńκωσαν τα μπουζούκıα με τσıφτετέλια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση έκαναν μία σπάνια βραδινή έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα

Η σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ήταν μόνη της και φόρεσε μια σούπερ μίνι ασημί φούστα με παγιέτες, με διχτυωτό καλσόν και τη συνδύασε με ένα τοπ με διαφάνειες.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συνοδευόταν από τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο και επέλεξε ένα total black σύνολο με μπλέιζερ και σούπερ μίνι φούστα, που συνδύασε με over the knee μπότες.

Μάλιστα, η σύζυγος του Θόδωρου Αγγελόπουλου σηκώθηκε και χόρεψε τσιφτετέλι και η Μαρινέλλα την χαιρέτησε από τη σκηνή.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Κάλυψη Βουλής και νομοθετικού έργου. Δημοσιογράφος κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ με εξειδίκευση στη Βουλή και την πολιτική διαδικασία.