Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση μιλάει για όλους χυδαία»

Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση μιλάει για όλους χυδαία»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@katken85

«Στη Φαίη αξίζει κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της», τονίζει η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Με αφορμή την απουσία της Φαίης Σκορδά από το «Fay’s Time», πολλοί σχολίασαν την άδεια καρέκλα στην εκπομπή της, που προβλήθηκε κανονικά στον «αέρα».

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αντιδράσεις σχετικά με το ότι το «Fay’s time» μεταδόθηκε, επικρίθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, δηλώνοντας: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

Λάμπρος Κωνσταντάρας για «Fay’s Time»: Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα

Το «Fay’s Time» βγήκε στον αέρα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά, η οποία πενθεί τον χαμό του πατέρα της.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο πριν ξεκινήσουν με τα θέματα της επικαιρότητας, θέλησε να κάνει μια παράκληση σε ορισμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι διαφώνησαν με την επιλογή του σταθμού να προβάλει κανονικά την εκπομπή χωρίς τη Φαίη Σκορδά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Καλημέρα, “Fay’s Time” χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο – γιατί έχουμε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σημαντικές εξελίξεις – θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments