Αθλητισμός

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με 96 γκολ σε 36 ματς!

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με 96 γκολ σε 36 ματς!

Πηγή Φωτογραφίας: [366799] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι «αριθμοί» του στην επίθεση

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ. Με την πόρτα ανοιχτή σε τρεις διοργανώσεις μπαίνοντας στο Φλεβάρη αλλά και σήμα κατατεθέν την μεγάλη αποτελεσματικότητα του απέναντι στις αντίπαλες εστίες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Super League (47β).

Είναι στους ημιτελικούς του κυπέλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Έχει εξασφαλισμένη θέση και στη φάση των «16» του Conference League. Πως το κάνει; Με γκολ. Πολλά γκολ. Για την ακρίβεια με 96 σε 36 αγώνες.

Τα πέντε χθες βράδυ στη ρεβάνς κυπέλου με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο απέκλεισε με συνολικό σκορ 9-0!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Δικέφαλο φέτος έχουν σκοράρει συνολικά 21 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο είναι ήδη σε διψήφια συγκομιδή (Ζίφκοβιτς 13, Ντεσπότοφ 11) και ότι ακόμη τρεις (Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τόμας) είναι προ των πυλών της εισόδου σε αυτή την ειδική κατηγορία:

Έχουν από 9 ενώ απομένουν 16 ματς πρωταθλήματος, και τουλάχιστον από 2 σε κύπελλο και Ευρώπη. Ειδικά στη Super League ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει φέτος στα 55 γκολ σε 20 ματς πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 2,75 ανά παιχνίδι. Πόσα γκολ πέτυχαν οι Θεσσαλονικείς πέρσι σε 36 αγωνιστικές; Ακριβώς 57 εκ των οποίων τα 43 στην κανονική διάρκεια! Πέταξαν δηλαδή από τα 1,58 γκολ ανά παιχνίδι σχεδόν στα διπλάσια. Και αυτό μόλις σε μερικούς μήνες.

Συνολικά στο ρόστερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχουν 27 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 3 οι τερματοφύλακες. Ποιοι είναι λοιπόν εκείνοι που ακόμη δεν έχουν σκοράρει; Οι δύο στόπερ (Γιάννης Μιχαϊλίδης, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ) και ο Κυριάκος Γιαξής που έχει αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά –στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments