Ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Φεβρουάριο 2024

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Φεβρουάριο 2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Ο Φεβρουάριος δεν έχει τίποτε συμβατικό και ταιριάζει σε όσους θέλουν να κουράσουν το μυαλό τους, έχουν έμφυτη περιέργεια για πράγματα και τους αρέσει να λύνουν μυστήρια.

Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια του περισσότερα από τα μισά ουράνια σώματα θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας συνόδους με τον νεοφερμένο Πλούτωνα στον Υδροχόο, ενισχύοντας με μοναδικό τρόπο τα θέματα της φιλίας, της αλληλεγγύης, των ανθρωπιστικών ιδεωδών, της τεχνολογίας, της προόδου αλλά και της επανάστασης. Πράγματι οι μεμονωμένες προσπάθειες και ενέργειες θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτύχουν σε σχέση με το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους και να προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας, της κοινωνίας, του κόσμου. Θα έχουμε αρκετές αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και όχι βέβαια μόνο στη χώρα μας.

Ο Φεβρουάριος δεν έχει τίποτε συμβατικό και ταιριάζει σε όσους θέλουν να κουράσουν το μυαλό τους, έχουν έμφυτη περιέργεια για πράγματα και τους αρέσει να λύνουν μυστήρια. Ακόμη είναι ο μήνας που ενθαρρύνει τα νέα ξεκινήματα και μάλιστα αυτά που μπορεί να αναβάλλαμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους τα προηγούμενα χρόνια. Μας ζητά να παθιαστούμε με ένα πρότζεκτ και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια σχεδόν εμμονικά μέχρι να το επιτύχουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τις προσπάθειες μας. Πρώτος θα κάνει την εμφάνιση του στον Υδροχόο ο Ερμής στις 05/02. Θα ακολουθήσει στις 10/02 η Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μας ωθεί σε ριζικές αλλαγές στη ζωή μας και μάλιστα από αυτές που δεν σκεφτόμαστε καν τις συνέπειες τους.

Πιθανώς να έχουμε μια στάση «επαναστάτη» και χωρίς αιτία κι αυτό αν δεν το προσέξουμε μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Από την άλλη, αν υπάρχουν τομείς που νιώθουμε ότι βουλιάζουμε ή βαριόμαστε, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να «ξυπνήσουμε» και να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει. Η Υδροχοϊκή ενέργεια εντείνεται με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 13/02 και της Αφροδίτης στις 16/02. Μάλιστα οι δυο αιώνιοι μυθολογικοί εραστές θα συναντηθούν στις 22/02 σε μια σύνοδο που ανακινεί έρωτες, πάθη, αλλά και τις επιθυμίες μας άσχετα από την ερωτική μας ζωή. Στις 23/02 ο Ερμής θα προχωρήσει στους Ιχθύς και θα είναι ιδιαίτερα «χτυπημένος» τόσο από τον Κρόνο όσο και από τον Ποσειδώνα.

Και μολονότι θα είναι σε ορθή πορεία θα νιώθουμε σαν να είναι ανάδρομος με καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την επικοινωνία και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο στις 24/02 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας σε επίπεδο επαγγελματικό ή φυσικής κατάστασης και υγείας. Αν όμως δεν έχουμε προσπαθήσει αρκετά, τότε αυτά τα δυο θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο χτυπώντας μας καμπανάκι για να ασχοληθούμε εντατικά μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, δουλειάς και φροντίδας της υγείας μας. Τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση είναι: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments