Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία: Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Ηπείρου [1-4]

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία: Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Ηπείρου [1-4]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με το τετ α τετ του Νούνιες που νικήθηκε από τον Αθανασίου, για να ακολουθήσει στο 10′ η υπόδειξη πέναλτι, μετά την εξέταση του VAR

Τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Stoiximan Super League διεκδικεί πλέον η Λαμία, η οποία πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε ουραγός πλέον και ανέβηκε στην 6η θέση, μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με το τετ α τετ του Νούνιες που νικήθηκε από τον Αθανασίου, για να ακολουθήσει στο 10′ η υπόδειξη πέναλτι, μετά την εξέταση του VAR, για μαρκάρισμα του Καραχάλιου στον Μαρτίνεθ. Ο Αθανασίου, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Καρλίτος και κράτησε το 0-0, όχι για πολύ όμως…

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46΄ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67΄ Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (82΄ Τζίμας), Ροσέρο (67΄ Ντεμίρ), Κόντε (82΄ Μπάλαν).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (82΄ Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82΄ Τσούκαλος), Καρλίτος (63΄ Τόσιτς), Σλίβκα (76΄ Σίντκλεϊ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments