Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι διά πυρός και σιδήρου!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι διά πυρός και σιδήρου!

Πηγή Φωτογραφίας: [367006] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά τον Ατρόμητο, είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Οζντόεφ, ωστόσο το γκολ του Σβαμπ στο 89' κι αυτό του Κωνσταντέλια από τα 30 μέτρα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι διά πυρός και σιδήρου. Ο Ατρόμητος ήταν όρθιος μέχρι το 89′, αλλά ο Σβαμπ και ο Κωνσταντέλιας χάρισαν σπουδαίο διπλό για τον Δικέφαλο με 2-0.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε σε όλο το ματς, πίεσε τα καρέ του Τσιντώτα, όμως δεν είχε ούτε μια τελική στον στόχο.

Βέβαια είχε δύο δοκάρια στο 5′ και το 18′, όμως οι προσπάθειες του Τόμας και του Τάισον σταμάτησαν στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 43ο λεπό ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Οζντόεφ, όμως μετά από έλεγχο τεσσάρων λεπτών το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τη λύση έδωσε ο Σβαμπ στο 89ο λεπτό με ωραίο τελείωμα από κοντά και στις καθυστερήσεις ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με υπέροχο ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Τσιντώτας ήταν εκτός εστίας.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 23.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Τα δοκάρια τον σταμάτησαν στο πρώτο 45λεπτο

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό και ο Ατρόμητος περίμενε πίσω από την μπάλα, θέλοντας να οχυρώσει τα καρέ του Τσιντώτα.

Στην πρώτη του καλή στιγμή μάλιστα είχε δοκάρι με τον Τόμας, ενώ ο Σάστρε δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παρότι ο Τσιντώτας ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 15′ ο Μπάμπα δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάισον, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε κι αυτός δοκάρι στο 18ο λεπτό με ωραίο πλασέ.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου διαρκώς είχαν την μπάλα στα πόδια τους και πάλευαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρομήτου. Κυρίως απειλούσαν με σουτ εκτός περιοχής, αλλά κανένα δεν κατάφερε να βρει στόχο. Αυτό που βρήκε ήταν του Οζντόεφ στο 43ο λεπτό, όμως μετά από έλεγχο τεσσάρων λεπτών που έγινε στο VAR, ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Δυσκολεύτηκε περισσότερο στο δεύτερο μέρος, αλλά λυτρώθηκε στο φινάλε

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει τα καρέ του Ατρομήτου και να κυκλοφορεί την μπάλα ακόμα και περιφερειακά από την περιοχή των Περιστεριωτών. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να περιμένουν τον ΠΑΟΚ πίσω από την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος όμως δυσκολευόταν όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν στο 56′ μετά από υπέροχη ανάπτυξη μέσα στην περιοχή. Ο Τόμας πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Η πρώτη τελική του Ατρομήτου ήταν στο 66ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Ασεβέδο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πήγε αρκετά άουτ.

Ο Κουλιεράκης στο 70ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς, ενώ το σουτ που επιχείρησε ο Τάισον λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο φινάλε όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκαν το γκολ που έψαχαν με τον Σβαμπ στο 89ο λεπτό και ο Κωνσταντέλιας με το μαγικό του γκολ έκανε το 2-0.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Κούντε (68′ Φριτζόνσον), Γιουμπιτάνα (61′ Γκονζάλεθ), Ρομπάιγ (76′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Ντιρξ (61′ Βαλένσια), Βέργος (76′ Αντζιέλσκι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιέρακης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (71′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (60′ Σαμάτα).

Πηγή: sport24.gr // ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments