Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι πιθανές επιλογές Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι πιθανές επιλογές Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον τραυματία Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα πιθανά σχήματα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (11/02)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον τραυματία Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Έτσι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει στην ουσία τις καλύτερες επιλογές με τους παίκτες που έχει διαθέσιμους τον τελευταίο μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Τα διλλήματα κι οι σταθερές

Κι αυτή τη φορά υπάρχουν διλλήματα σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά και σταθερά σημεία αναφοράς σε άλλες. Στα συνήθη ερωτήματα έχει προκύψει κι ένα επιπλέον από τη στιγμή που ο Αλί Μπουάνα Σαμάτα έχει επιστρέψει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έτσι, υπάρχει μια επιπλέον λύση στην κορυφή της επίθεσης κι ο Τανζανός διεκδικεί φανέλα βασικού από τον Μπράντον Τόμας.

Τα υπόλοιπα είναι μάλλον τα συνηθισμένα: Άντριγια Ζίβκοβιτς ή Κίριλ Ντεσπόντοφ στο δεξί άκρο της επίθεσης και Τόμας Μουργκ, που την Τετάρτη (07/02) υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, ή Γιάννης Κωνσταντέλιας στο “δέκα”.

Ο Ντεσπόντοφ ξεκίνησε κι ήταν πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σέρβος αγωνίστηκε στη δύσκολη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στο ντέρμπι της Κυριακής το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Βούλγαρος, που δείχνει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα παίζοντας στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Στο δίλλημα Μουργκ ή Κωνσταντέλιας, αυτή τη φορά, λογικά δεν θα μετρήσει μόνο η συνέπεια στην τακτική που δείχνει ο Αυστριακός, αλλά κι η ικανότητα του Ντέλια στο “ένας εναντίον ενός”.

Ποιος τελικά θα επιλεγεί; Αυτό για την ώρα μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να το γνωρίζει…

Από την άλλη πλευρά, δύσκολα μπορεί να μην ξεκινήσουν στα δυο άκρα της άμυνας ο καταπονημένος Σάστρε κι ο Ράχμαν Μπάμπα, με τον Κουλιεράκη στο πλευρό του Κεντζιόρα.

Επίσης, μοιάζει δύσκολο να μην είναι μπροστά από τον Γκανέζο ο Τάισον, ενώ είναι δεδομένο ότι το δίδυμο στον άξονα θα αποτελείται από τους Μεϊτέ κι Οζντόεφ.

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments