Αθλητισμός

Κηφισιά Βόλος: Το “χ” έκανε χαρούμενους μόνο τους Θεσσαλούς [0-0]

Κηφισιά Βόλος: Το “χ” έκανε χαρούμενους μόνο τους Θεσσαλούς [0-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [367176] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Κηφισιά αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο μέρος

Η κόντρα της Κηφισιάς με τον Βόλο το απόγευμα της Κυριακής (11/02) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν αμφότερες από έναν βαθμό, όμως μόνο μία έφυγε με πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης από το “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής και αυτή ήταν η φιλοξενούμενη.

Αιτία το γεγονός πως χρειάστηκε να παίξει για πάνω από 45 λεπτά με παίκτη λιγότερο ελέω της αποβολής του Ασλανίδη στο 45′ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα), με τους Θεσσαλούς να διαχειρίζονται όμως εξαιρετικά το μειονέκτημα αυτό και να μην επιτρέπουν στην ομάδα των βορείων προαστίων να κάνει το “2 στα 2” (μία εβδομάδα μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του ΟΦΗ) που θα της επέτρεπε να αποδράσει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (83′ Γιόβανσιτς), Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Τεϊσέιρα, Κανατζίγια, Μενέντες, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (67′ Ίλιεφ), Τετέι

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο