Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι στην Τούμπα – Στην κορυφή οι Ασπρόμαυροι [1-1]

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ισόπαλο το ντέρμπι στην Τούμπα – Στην κορυφή οι Ασπρόμαυροι [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [367194] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 47′ με γκολ του Ελίασον και ήταν αγκαλιά με τη νίκη που θα την ανέβαζε στην 1η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, στο 89′ όμως ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 47′ με γκολ του Ελίασον και ήταν αγκαλιά με τη νίκη που θα την ανέβαζε στην 1η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, στο 89′ όμως ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 με τον Κεντζιόρα και παρέμεινε στην κορυφή και στο +2 από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τη μάχη του τίτλου να παίρνει φωτιά αφού υπάρχει και ο Παναθηναϊκός.

Οι Ασπρόμαυροι, για τους οποίους έμεινε εκτός αρχικής 11άδας ο Κωνσταντέλιας επειδή ανέβασε πυρετό, μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση να πρεσάρουν ψηλά για να δυσκολέψουν την κυκλοφορία της μπάλας για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το πρώτο 15λεπτο.

Η Ένωση άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και είχε κατοχή μπάλας περισσότερο από 60%, μεταφέροντας το παιχνίδι προς την περιοχή των γηπεδούχων. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι και μεγάλες φάσεις όμως, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ και με την ΑΕΚ να έχει καλύτερη εικόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (76′ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς (72′ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76′ Μπράντον).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (82′ Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Ελίασον (72′ Μάνταλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (82′ Ζίνι), Τσούμπερ (82′ Αραούχο), Λιβάι (74′ Πόνσε).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments