Αθλητισμός

Προπονητής του Ολυμπιακού κι επίσημα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Προπονητής του Ολυμπιακού κι επίσημα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram olympiacos fc, Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με τον ΟΦΗ και το τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής και πιάνει άμεσα δουλειά στου Ρέντη.

Πιάνει άμεσα δουλειά στου Ρέντη – Οι δύο συνεργάτες του και η επιστροφή Αγριογιάννη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με τον ΟΦΗ και το τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής και πιάνει άμεσα δουλειά στου Ρέντη.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη. Αναμενόταν δε να έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και αναμένεται την Κυριακή να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πρώτα όμως θα πιάσει δουλειά το πρωί στον Ρέντη, όπου θα έχει προπόνηση. Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη στο Φάληρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments