Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Και οι δύο ψάχνουν τη νίκη

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Και οι δύο ψάχνουν τη νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: [365178] BASKET LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι «πράσινοι» μετά από τις ήττες από Ζαλγκίρις Κάουνας και Άρη, επέστρεψαν στις νίκες

Οι «πράσινοι» μετά από τις ήττες από Ζαλγκίρις Κάουνας και Άρη, επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας της Φενέρ για την Euroleague και το ίδιο θέλουν να κάνουν απόψε στο αθηναϊκό ντέρμπι. Το «τριφύλλι» με νίκη θα παραμείνει μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ενώ θα πάρει και έξτρα ψυχολογικό αβαντάζ, αφού στις 15 του μήνα θα κοντραριστεί και πάλι με την «Ένωση», στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο νοκ-άουτ προημιτελικό για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Ο Έργκιν Αταμάν για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα, που πιθανότατα θα παραμείνει εκτός ενόψει των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα εκτός θα μείνει και ένα από τους επτά ξένους που υπάρχουν στο ρόστερ.

Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ του Ηλία Ζούρου πλέον μετά την αποχώρηση του Ζοάν Πλάθα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Δημήτρη Φλιώνη και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις και ίσως προφυλαχθεί από τον Ζούρο ενόψει Κυπέλλου. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε κακό διάστημα με συνεχείς ήττες και βλέπουν το εν λόγω ματς ως το ιδανικό για να επιστρέψουν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής!

Οι Τσαρούχα, Μηλαπίδης και Σκανδαλάκης θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments