Γεωπολιτικά

Ερντογάν: «Είμαστε ικανοποιημένοι απο το θετική έκβαση του αιτήματος μας για τα F-16 που είχαμε απο τις ΗΠΑ»

Ερντογάν: «Είμαστε ικανοποιημένοι απο το θετική έκβαση του αιτήματος μας για τα F-16 που είχαμε απο τις ΗΠΑ»

Πηγή Φωτογραφίας: ILE PHOTO: Turkish President Tayyip Erdogan speaks during a joint news conference with Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy in Kyiv, Ukraine February 3, 2022. REUTERS/Valentyn Ogirenko

Ερντογάν: «Θέλει να γίνει Χίτλερ ο Νετανιάχου»

Την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση που είχε για την Τουρκία το θέμα με τα F-16 εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για τα F-16 με τις ΗΠΑ, ο Ερντογάν δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θετική έκβαση του αιτήματός μας για τα F-16, το οποίο διεξάγουμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και καιρό. Με την άρση των περιορισμών για τη χώρα μας, ελπίζω ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα προοδεύσει ταχύτερα από εδώ και στο εξής».

«Θέλει να γίνει Χίτλερ ο Νετανιάχου»

Όσον αφορά την επίθεση του Ισραήλ στην πόλη Ράφα, ο Ερντογάν δήλωσε: «Η κυβέρνηση Νετανιάχου, που θέλει να γίνει Χίτλερ, ξεπερνά κάθε μέρα μια νέα κόκκινη γραμμή στην πολιτική της βαρβαρότητας και της σφαγής, την οποία ακολουθεί από τις 7 Οκτωβρίου. Οι δυτικές δυνάμεις βρίσκονται στη σκηνή και επιτίθενται στο Ισραήλ. Ενώ ζητούν μετριοπάθεια, κρύβονται πίσω από τη δικαιολογία της Χαμάς και κλείνουν τα μάτια στις σφαγές του Νετανιάχου», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments