Αθλητισμός

Έσκασε η “βόμβα”! Ετοιμάζει βαλίτσες ο Εμπαπέ για Μαδρίτη

Έσκασε η “βόμβα”! Ετοιμάζει βαλίτσες ο Εμπαπέ για Μαδρίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Ρεπορτάζ στο εξωτερικό αποκαλύπτουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν πως δε θα ανανεώσει και το καλοκαίρι φεύγει απ’ τη Γαλλία!

Ρεπορτάζ στο εξωτερικό αποκαλύπτουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν πως δε θα ανανεώσει και το καλοκαίρι φεύγει απ’ τη Γαλλία!

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως η επανέναρξη του Champions League θα φέρει και την ανακοίνωση της απόφασης του Κιλιάν Εμπαπέ. Όχι αναφορικά με το που θα παίζει, αλλά το αν θα μείνει ή όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πολλά ρεπορτάζ στο εξωτερικό, αναφέρουν ξεκάθαρες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους Παριζιάνους πως το καλοκαίρι θα φύγει.

Δε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και το πήρε απόφαση να ψάξει αλλού την τύχη του.

Την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει ανακοινώσει ο Γάλλος στους ανθρώπους της ομάδας. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό η «Parisien» είχε αποκαλύψει πως ο Εμπαπέ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Τον τελευταίο καιρό, όμως, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγγλικές ομάδες που φυσικά έχουν τεράστια οικονομική δυνατότητα ακόμη και για μεταγραφές τέτοιου επιπέδου.

Φυσικά για τον Φλορεντίνο Πέρεθ ο Εμπαπέ είναι διακαής πόθος. Οπότε αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει το ξεκάθαρο φαβορί. Το πρώτο βήμα είναι πως ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε απόφαση να φύγει απ’ τη χώρα του και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments