Αθλητισμός

Λάτσιο – Μπάγερν: Ο Ιμόμπιλε έδωσε προβάδισμα πρόκρισης [1-0]

Λάτσιο – Μπάγερν: Ο Ιμόμπιλε έδωσε προβάδισμα πρόκρισης [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram official _sslazio, Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πέναλτι σημείωσε το μοναδικό γκολ έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Νταγιότ Ουπαμεκανό που οδήγησε και στην αποβολή του Γάλλου στόπερ, με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους σε τρεις εβδομάδες.

Η Λάτσιο είχε τις αντοχές και την ψυχή, η Μπάγερν είχε την επιπολαιότητα

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πέναλτι σημείωσε το μοναδικό γκολ έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Νταγιότ Ουπαμεκανό που οδήγησε και στην αποβολή του Γάλλου στόπερ, με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους σε τρεις εβδομάδες.

Ο αγώνας άρχισε με μια αναποδιά για τη Λάτσιο, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε επιλέξει τον Ματίας Βεσίνο για το κέντρο, αλλά επανέφερε τον Ντανίλο Κατάλντι στην ενδεκάδα λόγω τραυματισμού του Ουρουγουανού στο ζέσταμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S.S. Lazio (@official_sslazio)

Οι Γερμανοί πήραν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά και επέτρεψαν μόνο αντεπιθέσεις στους γηπεδούχους, που έμοιαζαν να βολεύονται από αυτήν τη συνθήκη.

  • ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Χίλα (81′ Πάτρικ), Ρομανιόλι, Χισάι (60′ Λάτσαρι), Γκεντουζί, Κατάλντι, Αλμπέρτο (81′ Καμάντα), Ίσακσεν (74′ Πέδρο), Ιμόμπιλε (74′ Καστεγιάνος), Άντερσον
  • ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Γκορέτσκα (73′ Ντε Λιχτ), Σανέ (82′ Τελ), Μίλερ (82′ Τσούπο-Μότινγκ), Μουσιάλα, Κέιν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments