Αθλητισμός

ΑΕΚ Κηφισιά: Καθάρισε εύκολα με 3-0 με δύο γκολ του Λιβάι

ΑΕΚ Κηφισιά: Καθάρισε εύκολα με 3-0 με δύο γκολ του Λιβάι

Πηγή Φωτογραφίας: [367368] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με τον Λιβάι Γκαρσία να βάζει ακόμη δύο γκολ και τον Λιούμπισιτς να πετυχαίνει το πρώτο του, η ΑΕΚ καθάρισε εύκολα με 3-0

Με τον Λιβάι Γκαρσία να βάζει ακόμη δύο γκολ και τον Λιούμπισιτς να πετυχαίνει το πρώτο του, η ΑΕΚ καθάρισε εύκολα με 3-0 την Κηφισιά που έπαιζε με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό και πήγε στους 52 βαθμούς, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό που είχε γκελάρει με τη Λαμία.

Η Ένωση είχε γκελάρει κόντρα στη νεοφώτιστη στον πρώτο γύρο οπότε ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετώπιζε με απόλυτη σοβαρότητα τον αγώνα και το έδειξε. Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, άλλωστε, είχε ευκαιρία με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος στο 4′ πήρε πέναλτι από τον Σπίνο, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα. Και μπορεί το πέναλτι να μην έγινε γκολ αφού ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο, το γεγονός όμως ότι η Κηφισιά θα έπρεπε να παίξει όλο το ματς με 10 παίκτες σήμαινε ότι δεν θα απέφευγε το μοιραίο. Και όντως δεν το απέφυγε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (71΄ Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71΄ Πιζάρο), Τσούμπερ (70΄ Αραούχο), Γκαρσία (70΄ Άμραμπατ).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (73΄ Μποτία), Τσανάτζια, Σολόα (57΄ Κλωναρίδης), Μενέντες (9΄ Βαφέας), Μπιφουμά (57΄ Πρίτσας), Ματέους, Οζέγκοβιτς (73΄ Τετέι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments