Διεθνή

Ναβάλνι: «Τον δηλητηρίασαν με novichok – Η Ρωσία κρύβει τη σορό του» λέει η χήρα του

Ναβάλνι: «Τον δηλητηρίασαν με novichok – Η Ρωσία κρύβει τη σορό του» λέει η χήρα του

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ειδικότερα, η ίδια κατηγόρησε τις ρωσικές Αρχές ότι κρύβουν τη σορό του, λέγοντας ότι ακόμα περιμένουν να εξαφανιστούν από το σώμα του τα ίχνη του novichok

Ειδικότερα, η ίδια κατηγόρησε τις ρωσικές Αρχές ότι κρύβουν τη σορό του, λέγοντας ότι ακόμα περιμένουν να εξαφανιστούν από το σώμα του τα ίχνη του novichok

Στον ισχυρισμό ότι η ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με novichok, αλλά και ότι η Ρωσία κρύβει τη σορό του, προχώρησε η σύζυγος του εκλιπόντα, δημοσιεύοντας μια δήλωση σχετική με το θάνατό του.

Ειδικότερα, η ίδια κατηγόρησε τις ρωσικές Αρχές ότι κρύβουν τη σορό του, λέγοντας ότι ακόμα περιμένουν να εξαφανιστούν από το σώμα του τα ίχνη του novichok. Πρόκειται για έναν νευροπαραλυτικό παράγοντα.

Η Γιούλια Ναβάλναγια έχει επίσης ορκιστεί ότι θα κατονομάσει όσους εμπλέκονται στο θάνατό του, όσο και το γιατί σκοτώθηκε.

Οι νέες τις δηλώσεις έρχονται αφότου ο εκπρόσωπος του Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε ότι η μητέρα και ο δικηγόρος του εμποδίστηκαν στο να δουν το πτώμα του στο νεκροτομείο, το πρωί της Δευτέρας.

Πηγή: Skynews

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments