Αθλητισμός

Uefa Conference League: Στον δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Uefa Conference League: Στον δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ολυμπιακός μπήκε στην κληρωτίδα της UEFA για να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Europa Conference League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην κληρωτίδα της UEFA για να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Europa Conference League

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην κληρωτίδα της UEFA για να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Europa Conference League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, σε μια ομολογουμένως ιδιαίτερα καλή κλήρωση για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Φερεντσβάρος Ολυμπιακός: Στους «16» του Europa Conference League οι ερυθρόλευκοι!

Ο Ελ Κααμπί ήταν αυτός που είχε δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη και αυτός ήταν που σκόραρε και στο 0-1 της Βουδαπέστης, σφραγίζοντας έτσι πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League, με την κλήρωση να γίνεται την Παρασκευή (23/2).

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε κάνει σαφές ότι η ομάδα του δεν θα πήγαινε στη Βουδαπέστη για να το υπερασπιστεί, δηλαδή για να αμυνθεί, αλλά για να ψάξει την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Οι Πειραιώτες άφησαν στα πρώτα λεπτά, στα οποία έψαχναν τα πατήματά τους, την κατοχή της μπάλας στους Ούγγρους, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments