Αθλητισμός

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να κρατήσει τη θέση της στην κορυφή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να κρατήσει τη θέση της στην κορυφή

Πηγή Φωτογραφίας: [367503] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena (28/02, 19:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και θέλει τη νίκη για να κρατήσει τη θέση της στην κορυφή. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το σερί που έχει χτίσει και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena (28/02, 19:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League και προτελευταία της κανονικής διάρκειας.

Η Ένωση ηγείται της κούρσας στον βαθμολογικό πίνακα και έχοντας την κατάσταση στα χέρια της, κοιτά πρώτα αυτό που πρέπει να κάνει η ίδια στα παιχνίδια της και σε δεύτερο βαθμό ό,τι συμβαίνει στα άλλα ματς. Μπροστά της θα βρει μια ομάδα που δίνει μάχη για την επιβίωσή της και καίγεται για βαθμούς και θα παλέψει να πάρει ό,τι μπορεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ ξέρει ότι αν παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βάλει τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς μετά από καιρό η Ένωση έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ενώ την Κυριακή έχει το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης που έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε αλλά ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί τις απουσίες. Δεδομένα εκτός είναι ο Κάλενς που εκτίει ποινή λόγω καρτών, όπως και οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Ζίνι και Ρότα. Αν έχει κάποια άλλη απώλεια θα γίνει γνωστή μαζί με την ενδεκάδα λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Αντίθετα ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ως αλλαγή για να πάρει ρυθμό ενόψει και του αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ενδεκάδα θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό στο εύρος των αλλαγών που θα προχωρήσει ο Ματίας Αλμέιδα για να δώσει ανάσες σε παίκτες του.

View this post on Instagram

A post shared by Stoiximan (@stoiximan)

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς. Ο Ραντόνια είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι δειξιοπόδαροι Βίντα – Μήτογλου, αλλά και ο Χατζισαφί. Αν ο Ιρανός δεν παίξει ως στόπερ τότε θα πάρει τη θέση του Πήλιου στα αριστερά.

Ο Σιμάνσκι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα αγωνιστεί στο έξι, ενώ ο Λιούμπιτσιτς καραδοκεί για το βασικό σχήμα αντί του Πινέδα στο “οκτώ”.

Στα δύο άκρα της επίθεσης έχουν το προβάδισμα ο Ελίασον με τον Πάολο Φερνάντες (στα αριστερά ο δεύτερος) και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πόνσε έχοντας στο πλάι του τον Μάνταλο, ώστε να πάρει ανάσες και ο Τσούμπερ.

Πηγή: sport24.gr//ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments