Ελλάδα

Τέμπη: Επεισόδια στην Αθήνα με 8 συλλήψεις και δύο αστυνομικούς τραυματίες [vid]

Τέμπη: Επεισόδια στην Αθήνα με 8 συλλήψεις και δύο αστυνομικούς τραυματίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Επεισόδια στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία πρωτοβαθμιων σωματείων, αριστερών οργανώσεων, συλλογικοτήτων και φοιτητικών συλλόγων στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κάποιοι επιχείρησαν να αμαυρώσουν το μεγάλο συλλαλητήριο στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Συλλαλητήριο μνήμης για τα θύματα των Τεμπών με τη συμμετοχή περίπου 20.000 ανθρώπων πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο κάποιοι επιχείρησαν να αμαυρώσουν την ημέρα προκαλώντας επεισόδια σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έγιναν 8 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Ειδικότερα, τα στοιχεία για τη συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, το οποίο ορισμένες ομάδες επιχείρησαν να αμαυρώσουν προκαλώντας επεισόδια σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 8 συλλήψεις και 15 προσαγωγές, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Περίπου 20.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα τα Προπύλαια, στην πλατεία Κλαυθμώνος και τα Χαυτεία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, περίπου 14.000 συγκεντρωμένα άτομα στον άξονα των Προπυλαίων σχηματοποιήθηκαν στο οδόστρωμα της Πανεπιστημίου και στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησαν πορεία προς τα γραφεία εταιρείας στην οδό Πετμεζά στην Καλλιθέα. Ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων παρέμεινε επί της Λεωφόρου Συγγρού και στη συνέχεια αποχώρησαν σταδιακά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments