Τεχνολογία

Google maps: Ποιο είναι το νέο χαρακτηριστικό που προστίθεται

Google maps: Ποιο είναι το νέο χαρακτηριστικό που προστίθεται

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com//Man checking the GPS

ι «Οδηγίες με δυνατότητα προβολής» κυκλοφορούν τώρα σε συσκευές iOS και Android

Οι «Οδηγίες με δυνατότητα προβολής» κυκλοφορούν τώρα σε συσκευές iOS και Android και προσφέρουν έναν χρήσιμο και βολικό τρόπο πρόσβασης στις τρέχουσες διαδρομές χωρίς πολλή ταλαιπωρία.

Τι είναι οι glanceable κατευθύνσεις στους Χάρτες Google;

Οι glanceable κατευθύνσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να βλέπετε τη διαδρομή σας καθώς και την ETA σας χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Στο Android, αυτές μπορούν να εμφανιστούν ως ειδοποιήσεις συστήματος- στο iOS, η Google θα αξιοποιήσει τις ζωντανές δραστηριότητες για να δώσει πληροφορίες για τη διαδρομή.

Επιπλέον, οι glancable οδηγίες ισχύουν για το παράθυρο προεπισκόπησης της διαδρομής πριν πατήσετε το κουμπί «Έναρξη», το οποίο είναι χρήσιμο εάν έχετε ορίσει μια διαδρομή, αλλά περπατάτε λίγο ή αλλάζετε τοποθεσίες πριν ξεκινήσετε την πλοήγηση. ‘

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλετε οδηγίες με τα πόδια από το ξενοδοχείο σας προς μια καφετέρια. Αφού πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της καφετέριας και δείτε την ETA και τη διαδρομή σας, μπορείτε απλώς να ξεκινήσετε να περπατάτε, χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε την πλοήγηση.

Οι οδηγίες Glanceable θα μετακινούν το βέλος σας στην οθόνη καθώς κινείστε, καθώς και θα ενημερώνει τη διαδρομή αν ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή. Το Glanceable directions λειτουργεί για πολλούς τύπους επιλογών μεταφοράς, όπως περπάτημα, ποδηλασία, οδήγηση και δημόσια συγκοινωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments