Αθλητισμός

Έξαλλος ο Μαρινάκης! “Μύδροι” κατά των διαιτητών

Έξαλλος ο Μαρινάκης! “Μύδροι” κατά των διαιτητών

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)//Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, η ήττα της Νότιγχαμ από τη Λίβερπουλ, εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, η ήττα της Νότιγχαμ από τη Λίβερπουλ, εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nottingham Forest (@officialnffc)

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ και πρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αγγλία, χρειάστηκε να συγκρατηθεί από την ασφάλεια του γηπέδου, αφού μπήκε στο τούνελ και έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών!

Σύμφωνα με Άγγλο ρεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο, ο Μαρινάκης “κυνήγησε” μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητή Πολ Τίρνι φωνάζοντας “Σεβαστείτε τους παίκτες” και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το τούνελ μέσω της ασφάλειας του γηπέδου.

Μάλιστα παρών στο σκηνικό ήταν και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος απόρησε με όσα διαδραματίστηκαν!

Να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ έχασε 1-0 με γκολ του Ντάργουιν Νουνιες στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων και κινδυνεύει με υποβιβασμό σύμφωνα με το panathinaikos24.gr

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πιθανό να επιβληθεί τιμωρία έδρας, ενώ με τιμωρία απειλείται και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments