Nέα της αγοράς

INTRALOT: Εξοφλεί πρόωρα 130 εκατ. ευρώ παλαιού δανείου, με τα κεφάλαια που άντλησε

INTRALOT: Εξοφλεί πρόωρα 130 εκατ. ευρώ παλαιού δανείου, με τα κεφάλαια που άντλησε

Πηγή Φωτογραφίας: INTRALOT-ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Α.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Δ.ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ -Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο Ι.ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το κατά κεφάλαιο ποσό θα αποπληρωθεί με κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη έκδοση του ομολογιακού δανείου της INTRALOT.

Σε γρήγορη αξιοποίηση των κεφαλαίων 130 εκατ. ευρώ που άντλησε με το ομόλογο που εξέδωσε προχωρά η INTRALOT, καθώς η θυγατρική της στο Λουξεμβούργο θα εξοφλήσει πρόωρα, το μεγαλύτερο μέρος παλαιότερων ομολογιών, με τα κεφάλαια αυτά στις 15 Μαρτίου.

Η εταιρία προχωρά το σχεδιασμό της όπως ακριβώς είχε προδιαγράψει και έτσι ανακοίνωσε σχετικά, ότι με την πρόωρη εξόφληση του μεγαλύτερου μέρους από το παλαιό δάνειο κατά 130 εκατ. ευρώ, από τη θυγατρική του Λουξεμβούργου, το ανεξόφλητο υπόλοιπο, μειώνεται σε 99,56 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της εισηγμένης στο ΧΑ έχει ως εξής:

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ A.E. Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών (“INTRALOT”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να προβεί στις 15 Μαρτίου του 2024 στην πρόωρη μερική αποπληρωμή κατά κεφάλαιο συνολικού ποσού €130.000.000, πλέον τόκων, των υφιστάμενων ομολογιών 5,250% λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με τρέχον ανεξόφλητο υπόλοιπο €229.568.000.

Το κατά κεφάλαιο ποσό θα αποπληρωθεί με κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη έκδοση του ομολογιακού δανείου της INTRALOT, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο. Κατόπιν της μερικής αποπληρωμής, το ανεξόφλητο υπόλοιπο θα ανέρχεται σε €99.568.000. Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στις σχετικές ανακοινώσεις της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου www.luxse.com και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.intralot.com

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.