Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Άγριος τσακωμός Ανδρουλάκη – Κωνσταντινόπουλου στην Κ.Ο

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Άγριος τσακωμός Ανδρουλάκη – Κωνσταντινόπουλου στην Κ.Ο

Πηγή Φωτογραφίας: [365370] ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το κλίμα «φορτίστηκε» από την τοποθέτηση του βουλευτή Αρκαδίας ο οποίος επικαλέστηκε τις θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου το 2006

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προκειμένου να αποφασίσει τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά την ίδρυση των μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.

Το κλίμα «φορτίστηκε» από την τοποθέτηση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος επικαλέστηκε τις θέσεις που εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2006 σχετικά με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης τον ρώτησε τι αντιπροτείνει σχετικά με το νομοσχέδιο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στον κ. Κωνσταντινόπουλο ότι ο πρώην πρωθυπουργός ουδέποτε μίλησε για μη κρατικά πανεπιστήμια χωρίς αναθέωρηση προσθέτοντας ότι ο κ. Παπανδρέου είναι πρώην πρωθυπουργός και πρέπει να έχει σεβασμό απέναντί του.

Στη συνέχεια αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εγκάλεσε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για κοπτοραπτική σχετικά με τα λεγόμενα του για τον πρώην πρωθυπουργό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να του ανταπαντά ότι κανείς δεν θα πάψει να λέει τις απόψεις του.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.