Αθλητισμός

Άσχημα νέα! Άφησε ανοιχτό το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ο Εκόνγκ

Άσχημα νέα! Άφησε ανοιχτό το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ο Εκόνγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως στα 30 του πρέπει να κοιτάξει όλες τις επιλογές που έχει.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως στα 30 του πρέπει να κοιτάξει όλες τις επιλογές που έχει.

Μετά από ένα εξαιρετικό Κόπα Άφρικα όπου έφτασε μέχρι την κορυφή του τουρνουά με την Νιγηρία, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στη διοργάνωση.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στο διαδικτυακό «CNN» της πατρίδας του, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του. Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, όμως όντας πλέον στα 30 του πρέπει να κοιτάξει όλες τις επιλογές που έχει.

Η τοποθέτηση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο… μπορεί να μπεις στον πειρασμό από κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Νομίζω ότι στην ηλικία των 30 μου, πρέπει να σκεφτείς όλες τις επιλογές σου. Θα είναι κάτι που σίγουρα θα το λάβω υπόψη μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments