Τεχνολογία

Έρχεται η 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής στην Ελλάδα

Έρχεται η 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com//Robot hand finger background, AI technology

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία και σε Start-up επιχειρήσεις από τον τομέα της τεχνολογίας να προβληθούν και να εκθέσουν τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες μέσα από τις καινοτομίες που παρέχουν.

Η 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής στην Ελλάδα είναι γεγονός και θα διεξαχθεί 12 – 14 Απριλίου 2024 στο Metropolitan Expo.‘Ήδη πάνω από 100 κορυφαίες και σημαντικές εταιρείες, πανεπιστήμια και φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή από Ελλάδα και εξωτερικό και είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες που την αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκθέτες και επισκέπτες θα ζήσουν μια νέα εκθεσιακή εμπειρία. Αυτοματισμοί, εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα και όλες οι σχετικές εφαρμογές, τεχνολογίες (AI, IOT, AR/VR, Cybersecurity, Cloud Computing κ.ά) και καινοτομίες θα κεντρίσουν την προσοχή όλων. Παράλληλα, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Drones, του 3D printing και των CNC θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας νέες ιδέες και λύσεις στο κοινό.

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία και σε Start-up επιχειρήσεις από τον τομέα της τεχνολογίας να προβληθούν και να εκθέσουν τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες μέσα από τις καινοτομίες που παρέχουν, σε ομαδικό περίπτερο υπό την στήριξη του Elevate Greece.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σημαντικές ομιλίες, ημερίδες και workshops από τους εκθέτες, τα πανεπιστήμια και τους φορείς καθώς και το 1ο Συνέδριο-Forum Αυτοματισμού και Ρομποτικής, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Για πρώτη φορά θα παρέχεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες μέσω ειδικής πλατφόρμας για Β2Β συναντήσεις τόσο onsite όσο και online αποσκοπώντας σε σημαντικές συνεργασίες.

H έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και υποστηρίζεται από το ELEVATE GREECE, ΕΚΕΤΑ, ΣΕΔΕ, ΕΒΙΔΙΤΕ, WORLD UAV, Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ, τεχνολογικά περιοδικά, websites και πανεπιστήμια.

Η A+R EXPO ως Game Changer στον χώρο των εκθέσεων, της τεχνολογίας και της εξωστρέφειας για 3 μέρες θα αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments