Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια με τον Μάριο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια με τον Μάριο Χεζόνια

Πηγή Φωτογραφίας: [365650] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια με τον Μάριο Χεζόνια και η πιθανή έλευση του αλλάζει τα δεδομένα στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια με τον Μάριο Χεζόνια και η πιθανή έλευση του αλλάζει τα δεδομένα στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τη φετινή σεζόν, οι πράσινοι θα κάνουν 2-3 προσθήκες από το πάνω ράφι, με σκοπό να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος και να είναι ακόμη πιο πλήρεις. Το όνομα που ακούγεται συχνά πυκνά στα πράσινα ρεπορτάζ είναι αυτό του Μάριο Χεζόνια, ο οποιός μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ και δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε στο ρόστερ του, αφού μιλάμε για ένα φτασμένο παίκτη τοπ επιπέδου που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως θα υπάρξουν δεδομένα ανακατατάξεις στο πράσινο ρόστερ. Συγκεκριμένα, εφόσον αποκτηθεί ο Κροάτης που σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα είναι και το πιθανότερο, τότε θα έχει στις θέσεις των φόργουορντ τους Χουάντσο Ερνάνγκόμεθ (με τα τωρινά δεδομένα), αλλά και τους Ντίνο Μήτογλου και υπό προϋποθέσεις τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όπως καταλαβαίνει κανείς περισσεύει ο Λευτέρης Μαντζούκας και τα κουκιά δεν… βγαίνουν, με τον νεαρό Έλληνα φόργουρντ να είναι έτσι κι αλλιώς κάπως παραγκωνισμένος τη φετινή σεζόν από τον Εργκίν Αταμάν. Πόσω δε μάλλον αν ο Παναθηναϊκός κάνει πράξη όσα γράφονται και κάνει δικό του και τον Χεζόνια.

Ο Μαντζούκας επειδή δεν έχει ρόλο, δύσκολα θα είναι μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα δείχνουν ότι αν είναι να φύγει δεν θα το κάνει για ανταγωνιστικό σύνολο και κυρίως θα γίνει με τη μορφή δανεισμού. Βέβαια, όλα αυτά είναι σε υποθετική βάση, αφού είναι πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν και κυρίως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό προς το παρόν έστω με τον Χεζόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments