Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και συννεφιά πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Πώς θα κάνουμε Κούλουμα

Καιρός: Βροχές και συννεφιά πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Πώς θα κάνουμε Κούλουμα

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με τους μετεωρολόγους να κάνουν ήδη τις πρώτες τους εκτιμήσεις για τον καιρό εκείνων των ημερών, και πώς θα είναι, όταν θα γιορτάσουμε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, αλλά και τα Κούλουμα.

Τι λένε οι μετεωργολόγοι

Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες από ότι αυτές που έχουμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Παράλληλα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του σημειώνει: «Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τη Δευτέρα τοπικές βροχές, οι οποίες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Την Τρίτη φαινόμενα σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Την Τετάρτη στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή άστατος καιρός αρχικά στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα. Τάση υποχώρησης της αστάθειας το Σαββατοκύριακο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments