Lifestyle

Τούνη πλαστικές: Στο πλευρό της η πεθερά της μετά την πλαστική στη μύτη

Τούνη πλαστικές:  Στο πλευρό της η πεθερά της μετά την πλαστική στη μύτη

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/bubblegun_world

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη η πεθερά της μετά την πλαστική στη μύτη, για να την βοηθήσει με τον μικρό Πάρη.

Μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η γνωστή influencer έκανε διορθωτική επέμβαση στη μύτη της, αφού όπως ανέφερε η πρώτη επέμβαση πριν από εννέα χρόνια, δεν της χάρισε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ίδια μάλιστα λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο είχε αποκαλύψει μετά την επέμβαση στη μύτη, θα ακολουθήσει και δεύτερη επέμβαση προκειμένου να ανορθώσει το στήθος της, αφού όπως ανέφερε, το σώμα της έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του μικρού Πάρη.

Με αφορμή την επανακυκλοφορία του περιοδικού Nitro η Ιωάννα Τούνη επιλέχτηκε ως το κεντρικό πρόσωπο του εξωφύλλου. Η γνωστή influencer σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη είχε αναφέρει την συνεύρεσή της με γυναίκα.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

Ήταν στις αρχές του 2022, όταν η Ιωάννα Τούνη ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη όταν μετά τη διαρροή με βίντεο προσωπικών της στιγμών η influencer είχε «σπάσει» τη σιωπή της μιλώντας μέσω instagram, αποκαλύπτοντας το όνομα εκείνου που ανέβασε το απόσπασμα στο βίντεο. «Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση για όλη αυτή την υπόθεση, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω […] Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό μου revenge porn βίντεο ήταν με τα άτομα που φημολογείται ότι έκαναν αυτά στην κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη, όταν το όνομά της πρωταγωνιστούσε καθημερινά σε εκπομπές και στα sites.

Ιωάννα Τούνη – Ιανουάριος 2023: Η δύσκολη γέννα και η μητρότητα

Μέσα σε ένα χρόνο, η ζωή της πετυχημένης influencer αλλάζει ριζικά. Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο μεγάλος έρωτας φέρνει και πάλι το όνομά της στο προσκήνιο, ενώ ο θάνατος της μητέρας της σκορπά θλίψη στην Ιωάννα Τούνη, η οποία λίγο καιρό αργότερα μαθαίνει πως είναι έγκυος. Τον Ιανουάριο του 2023 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκτούν το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή influencer λίγους μήνες αργότερα αποκαλύπτει τις δυσκολίες της γέννας και μιλά για το νέο της ξεκίνημα ως νέα μητέρα…

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού. Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες», είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments