Αθλητισμός

O Άρης δεν έπεσε στην «παγίδα» για την έδρα του τελικού

O Άρης δεν έπεσε στην «παγίδα» για την έδρα του τελικού

Πηγή Φωτογραφίας: [367918] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Οι κιτρινόμαυροι κράτησαν ξεκάθαρη στάση, δεν δέχτηκαν το ΟΑΚΑ παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και όπως όλα δείχνουν ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στον Βόλο, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής κατάφεραν να πετύχουν, μέσα στο γήπεδο, την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ ο οργανισμός του Άρη και η διοίκηση είχε την υποχρέωση να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Αυτό, ακριβώς, έπραξε, με την ξεκάθαρη στάση που κράτησε και η ΠΑΕ. Το πρωταρχικό μέλημα των κιτρινόμαυρων ενόψει του μεγάλου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μάϊου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Άρης δεν έπεσε στην επικοινωνιακή «παγίδα» που είχε ξεκινήσει να στήνεται εντέχνως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πριν ακόμα οριστικοποιηθεί και επίσημα η παρουσία του στον τελικό, μέσω σεναρίων, που κυκλοφορούσαν από «ανησυχούντες» για το καλό της ομάδας.

Ακούγαμε και διαβάζαμε, μεταξύ άλλων, ότι τον Άρη τον συμφέρει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ή ότι οι οπαδοί του θέλουν να γίνει τελικός στο συγκεκριμένο γήπεδο. Λες και οι οπαδοί του Άρη έχουν κάτι να αποδείξουν ή λες και δεν έχουν κάνει ήδη την μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα. Αυτό το παιχνίδι περίμεναν οι οπαδοί του Άρη και εσάς να τους κάνετε προτάσεις…

Στη συνέχεια «μάθαμε» ότι η ΠΑΕ Άρης συναινεί να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Όταν, βέβαια, ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Άρης είχε εξασφαλίσει και επίσημα την πρόκριση του στον τελικό, ήρθε η διάψευση σε όλα αυτά τα σενάρια, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο Άρης δεν είχε κανέναν λόγο να θέλει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ και φυσικά δεν συναίνεσε σε αυτό. Έχοντας σύμμαχο του την νομιμότητα, καθώς η προκήρυξη του Κυπέλλου είναι ξεκάθαρη και αναφέρει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη.

Στις συσκέψεις που θα ξεκινήσουν από σήμερα (13/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει η έδρα του τελικού, που αναμένεται να γίνει στον Βόλο και στο «Πανθεσσαλικό». Τη δεδομένη στιγμή, μάλιστα, φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο να διεξαχθεί παρουσία οπαδών και των δυο αντιπάλων.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει και επίσημα τις επόμενες μέρες, στις συναντήσεις που θα γίνουν. Στις οποίες ο Άρης θα παραβρεθεί με μοναδικό γνώμονα να υπερασπίσει τα συμφέροντα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments