Ελλάδα

Tzane: Ποιος ήταν ο TikToker που σκοτώθηκε – Πώς έγινε το δυστύχημα στην Ιταλία

Tzane: Ποιος ήταν ο TikToker που σκοτώθηκε – Πώς έγινε το δυστύχημα στην Ιταλία

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@tzane__)

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στο ταξίδι.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του του νεαρού TikToker “Tzane” ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με φίλους του στην Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, ο fitness influencer βρισκόταν με άλλους TikToker στο χωριό Roghudi Vecchio, όταν έπεσε από μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgi janelidze (@tzane__)

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε με story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στο ταξίδι. Όπως έγραψε: “Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη. RIP TZANE”.

Σχετική ανάρτηση έκανε λίγο αργότερα και ο γνωστός infuencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Δεν είναι τρολ όπως είπα, ούτε κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα”.

Πώς έγινε το ατύχημα Ο TikToker είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

View this post on Instagram

A post shared by ️ (@carmelo.ydf)

Αυτή η πόλη εγκαταλείφθηκε από πολλούς που έμειναν στο νέο Roghudi μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε πλήρως το 1971 όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Στην εκπομπή του Mega “Live News” μίλησε ένας TikToker για το τι συνέβη: “Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments