Lifestyle

Φωτεινή Παντζιά: «Ο γιος μου με ρώτησε αν οι μαύροι μόνο πουλάνε στο δρόμο πράγματα»

Φωτεινή Παντζιά: «Ο γιος μου με ρώτησε αν οι μαύροι μόνο πουλάνε στο δρόμο πράγματα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ fotinipantzia

Φωτεινή Παντζιά: «Τότε πήρα το κινητό μου και του έδειξα διάσημους μαύρους ανθρώπους, όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Ομπάμα».

Η Φωτεινή Παντζιά μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και το Πρωινό Σουσού για την υιοθεσία των παιδιών της, τη διαδικασία που ακολούθησε και την ζωή της με τον Άγγελο και τη Βασιλική.

Αναφερόμενη στη υιοθεσία του παιδιού της, είπε:

View this post on Instagram

A post shared by Fotini Pantzia (@fotinipantzia)

«Ήθελα από μικρή να υιοθετήσω ένα παιδί, ακόμα και αν μπορούσα να κάνω με φυσιολογικό τρόπο. Όταν ξεκίνησα να κινώ διαδικασίες για να υιοθετήσω ένα παιδί, είδα ότι υιοθεσίες στην Ελλάδα είναι δύσκολες. Πάντα προτεραιότητα ήταν τα παντρεμένα στρέιτ ζευγάρια και όχι οι μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν είχες επιλογή παρά μόνο αναδοχής. Όταν είπα στην πρώην σύντροφό μου ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί μου είπε ότι ήξερε μονογονεϊκή οικογένεια που το έκανε στο εξωτερικό και ένα χρόνο μετά ξεκίνησα τις διαδικασίες».

Για την διαδικασία που ακολούθησε, ανέφερε:

«Σε αυτές τις διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα και ελέγχους. Πρώτα δηλώνεις την επιθυμία σου, μετά σου κάνουν μια διαδικτυακή συνάντηση, και έπειτα ξεκινάς τις συνεδρίες με την κοινωνική λειτουργό για να δουν αν είσαι σίγουρος, το σπίτι που ζεις κλπ. Όταν μαζέψεις τα χαρτιά σου, τελειώνει ο φάκελός σου και αποστέλλεται στην κατάλληλη χώρα. Εμένα ο Άγγελος είναι από την Αιθιοπία και τη Σιέρρα Λεόνε. Δεν το είχα δει όταν τον υιοθέτησα».

View this post on Instagram

A post shared by bytheglass (@bytheglass.gr)

Επίσης μίλησε για τη ζωή της με τα δύο παιδιά της, τι είπε:

«Τις πρώτες διακοπές που πήγαμε μαζί με τον γιο μου τον Άγγελο, με ρώτησε αν οι μαύροι μόνο πουλάνε γιατί τους έβλεπε μόνο αυτό να κάνουν. Τότε πήρα το κινητό μου και του έδειξα διάσημους μαύρους ανθρώπους, όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Ομπάμα».

«Δεν έχω επαφή με τους βιολογικούς γονείς της Βασιλικής, τους γνωρίζω και είμαι πρόθυμη να τους στηρίξω οικονομικά εφόσον το θέλει και η ίδια. Ήρθα όμως σε επαφή μαζί τους για να τους ευχαριστήσω για το δώρο που μου έκαναν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments