Lifestyle

Μάρα Δαρμουσλή: “Όταν ήμουν μοντέλο έτρωγα και μετά έκανα γυμναστική και έπαιρνα χάπια”

Μάρα Δαρμουσλή: “Όταν ήμουν μοντέλο έτρωγα και μετά έκανα γυμναστική και έπαιρνα χάπια”

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Gpop

Μάρα Δαρμουσλή: «Όλα τα μοντέλα έχουν διατροφικό πρόβλημα»

Η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα Αργά” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μόντελινγκ, τη βουλιμία και τις διατροφικές συνήθειες των μοντέλων.

“Η βουλιμία είναι το τρικέφαλο τέρας. Μιλάμε για ψυχοσωματικές ασθένειες. Η βουλιμία, η ανορεξία και η παχυσαρκία είναι το ίδιο τέρας αλλά έχει τρία διαφορετικά κεφάλια. Στην ανορεξία δε μπορείς να βάλεις τίποτα στο στόμα. Στη βουλιμία δεν έχεις έλεγχο το τι βάζεις στο στόμα και η αποβολή είναι εξαιρετικά βίαιη. Στη παχυσαρκία απλώς προσλαμβάνεις. Είχα ξεκινήσει πιο οργανωμένα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αναγνώριση.

View this post on Instagram

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli)

Υπήρξε η εμπλοκή μου σε αυτό για να το αναγνωρίσει ο κόσμος που είναι η μισή δουλειά. Όλα τα μοντέλα έχουν διατροφικά προβλήματα. Ίσως κάποια μοντέλα που από την αρχή ήταν τυχερά και το πήγαν επαγγελματικά και οργανωμένα. Αλλά δεν νομίζω ότι ξεκίνησαν με ένα οικονομικό υπόβαθρο για να υποστηρίζουν γυμναστή, διατροφολόγο κτλ. Κάπου στην πορεία το βρήκαν. Τα πιο πολλά κορίτσια δεν τρώνε. Έχω μείνει σε σπίτι με κοπέλες από διαφορετικές χώρες.

Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Την αναγνώρισα όταν υπήρξε η εμπλοκή μου με ειδικούς. Δεν ήμουν του εμετού. Έκανα γυμναστική με χάπια που υποτίθεται είναι λιποδιαλυτικά. Έτρωγα, έκανα γυμναστική και έπαιρνα χάπια. Το συζητούσα αυτό, γιατί έπρεπε από κάπου να πάρεις σύσταση. Κάποια κορίτσια μπορεί να κάπνιζαν περισσότερο, αλλά εγώ ήμουν κατά. Ό,τι μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου” εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments