Αθλητισμός

Ντου και ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ

Ντου και ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ

Πηγή Φωτογραφίας: twitter, Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Τράμπζονσπορ αλλά οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο για να διακόψουν τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Τράμπζονσπορ αλλά οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στο γήπεδο για να διακόψουν τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων

Ξύλο και των… γονέων στην Τουρκία και σε παιχνίδι της Φενέρ με την Τράμπζονσπορ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League κέρδισε 3-2 στην Τραπεζούντα την ομάδα στην οποία έπαιζαν οι Μπακασέτας, Σιώπης και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή και την Γαλατά! 

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Φενέρ έστησαν πάρτι στο γήπεδο το οποίο όμως διέκοψαν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ. Οι τελευταία έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πόλης. 

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.