Πολιτική

Σκοτώσατε 57 ανθρώπους, είπε η Κωνσταντοπούλου – Είσαι Χρυσή Αυγή, της απάντησε ο Μηταράκης

Σκοτώσατε 57 ανθρώπους, είπε η Κωνσταντοπούλου – Είσαι Χρυσή Αυγή, της απάντησε ο Μηταράκης

Πηγή Φωτογραφίας: [368152] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κάθε φορά που ένας βουλευτής της ΝΔ παίρνει τον λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κάνει κοινοβουλευτικό μπούλινγκ ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θάνος Πλεύρης

Σφοδρή ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του πορίσματος για το δυστύχημα των Τεμπών.

“Έχουμε ακούσει απίστευτες ακρότητες την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής η κυρία Κωνσταντοπούλου. Το ξαναζούμε. Μην σας προξενεί εντύπωση. Τα έχουμε ξαναπεράσει.” απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης θυμίζοντας την εποχή και την ρητορική της Χρυσής Αυγής ενώ πρόσθεσε “ Ο τοξικός λόγος και όσοι τον εκπροσωπούν κατέρρευσε κάποιοι θεωρούν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με αυτόν. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.”

Να σημειωθεί ότι από την έναρξη της συνεδρίασης η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας “στοχεύει” κάθε βουλευτή της ΝΔ που ανεβαίνει στο βήμα της Ολομέλειας και φωνάζοντας ή σχολιάζοντας διακόπτει τις τοποθετήσεις τους.

Για την συγκεκριμένη τακτική διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της πλειοψηφίας Θάνος Πλεύρης λέγοντας πως “Κάθε φορά που μιλά βουλευτής της ΝΔ όποτε βρίσκεται στην αίθουσα η κα Κωνσταντοπούλου τον διακόπτει. Υπάρχει διαδικασία να μιλήσει. Γίνεται κοινοβουλευτικό μπουλινγκ από την κα Κωνσταντοπούλου με στόχο να εμποδίσει τους βουλευτές. Εμείς όταν έρθει η ωρα να μιλήσετε δεν πρόκειται κανείς μας να σας διακόψει”.

Η παρέμβαση του κ. Πλεύρη προκάλεσε την έκρηξη της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας η οποία απευθυνόμενη στους 158 βουλευτές της ΝΔ είπε “σκοτώσατε 57 ανθρώπους. Είστε υπαίτιοι” ενώ ο κ. Νότης Μηταράκης της απάντησε ότι υιοθετεί ρητορική Χρυσής Αυγής και πως έχει άμεσο συμφέρον από την υπόθεση καθώς είναι δικηγόρος οικογενειών θυμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments