Lifestyle

Γιώργος Μαρίνος: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του – Πως είναι σήμερα ο 85χρονος

Γιώργος Μαρίνος: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του – Πως είναι σήμερα ο 85χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: DESSOU.GR

Η μεγάλη αποκάλυψη του Επί τόπου

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει μια πιο ήρεμη ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie Lambeti / Έλλη Λαμπέτη (@ellielambeti)

Μέχρι πρότινος κανείς δεν γνώριζε πού ακριβώς βρίσκεται ο εκκεντρικός παρουσιαστής που είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του.

Η εκπομπή, Επί Τόπου, και η Τζώρτζια Συρίχα τον συνάντησε και αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η υγεία του.

Όπως ανέφερε, από παθολογικής άποψης η υγεία του είναι άψογη ωστόσο πάσχει από άνοια οπότε δεν θυμάται τίποτα από το εκκεντρικό παρελθόν του.

«Βρίσκεται σε μια κλινική των Νοτίων Προαστίων που είναι με πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπεις κατεβαίνει με τη φόρμα του, παίρνει το πρωινό του, ξυπνάω νωρίς το πρωί και κατεβαίνει στο σαλόνι. Συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους τρόφιμους, κάνει πολλή πλάκα και δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Τους κάνει αστεία, τραγουδάει και έχει ραδιόφωνο στο δωμάτιό του και ακούει Νταλάρα.

Αν πας να του μιλήσει, θα σου απαντήσει, είναι πρόσχαρος. Έχει άνοια, έχει καμία σχέση με το παρελθόν του. Δεν θέλει να θυμάται; Κανείς δεν γνωρίζει. Έχει φύγει πολύ μακριά από όλο αυτό. Άμα τον ρωτήσεις “Ξέρεις ποιος είσαι; Θυμάσαι ότι έχεις γνωρίσει μεγάλη δόξα;”. Σου λέει “Έλα μωρέ, πάμε να πούμε ένα τραγουδάκι”. Φεύγει εντελώς. Έχει παρέες, έχει μια απίστευτη ζωντάνια!», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Συρίχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments