Πολιτική

Άδωνις: Το επίθετο «Καραμανλής» εξοργίζει την αντιπολίτευση

Άδωνις: Το επίθετο «Καραμανλής» εξοργίζει την αντιπολίτευση

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ζούμε την απόλυτη χυδαιότητα της αριστεράς

Τη χυδαία στοχοποίηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή από την αντιπολίτευση στηλίτευσε, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε, επίσης, τη χυδαιότητα και τον λαικισμό της αριστεράς σε σχέση με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του παρέμβασης, ο υπουργός Υγείας τόνισε εισαγωγικά πως «ζούμε σε έναν πόλεμο λέξεων. Βιώνουμε έναν επικοινωνιακό πόλεμο, τον οποίο ενορχήστρωσαν και συνεχίζουν να διεξάγουν οι δυνάμεις της ακραίας χυδαιότητας και του λαϊκισμού.  Πρώτη λέξη που χρησιμοποιείται είναι η λέξη έγκλημα. Δεν υπάρχει έγκλημα, υπάρχει δυστύχημα.  Δεύτερη λέξη που χρησιμοποιήθηκε είναι η λέξη συγκάλυψη. Οι 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως υπάρχει συγκάλυψη στα Τέμπη. Η τραγωδία στο Μάτι έγινε πριν από έξι χρόνια και η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί. Η τραγωδία στα Τέμπη έγινε πριν από ένα χρόνο και η δίκη αρχίζει σε ένα χρόνο. Είναι λοιπόν δυνατό να θέλουμε να συγκαλύψει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη το δυστύχημα; Η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί λέξεις για να αποπροσανατολίσει και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Επιπλέον», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης, «μαζεύτηκαν 1,5 εκατομμύριο υπογραφές για κάτι που δεν υπάρχει. Όλο το κείμενο της συλλογής του 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών είναι συναισθηματικό, δεν έχει κανέναν νομικό έρεισμα. Πρόκειται για τον καρπό μιας επικοινωνιακής και λαϊκιστικής εκστρατείας σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας».

«Γιατί όμως κατηγορείται ο Κώστας Καραμανλής;», διερωτήθηκε ο υπουργός Υγείας. «Κατηγορείται για τη σύμβαση 717. Μα ο κ. Καραμανλής είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, που έβαλε μπρος, έτρεξε και ολοκλήρωσε τη σύμβαση 717. Ένας υπουργός κατηγορείται με ποινικές ευθύνες επειδή δεν ολοκλήρωσε τις συμβάσεις. Μα υπάρχει έστω και ένας υπουργός που ολοκλήρωσε όλες τις συμβάσεις; Οι μισές συμβάσεις δεν ολοκληρώνονται. Καμία ποινική διάσταση στην υπόθεση Καραμανλή. Έκανε τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σύμβαση, παρά τα όσα αντίθετα λέγονται. Τον κυνηγούν και τον στοχοποιούν επειδή λέγεται Καραμανλής. Αυτό τους ενοχλεί, το ότι λέγεται Καραμανλής».

«Ακόμη, σύμφωνα με τον Άδωνι, «η Ευρωπαία Εισαγγελεύς υποστηρίζει πως πρέπει να ελεγχθεί ο κ. Καραμανλής για αμέλεια. Δηλαδή κατηγορείται για το ότι έκανε και προχώρησε τη σύμβαση 717. Δεν σας νοιάζουν τα παιδιά. Σας νοιάζει μόνο να ρίξετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το αίτημά της είναι προδήλως αβάσιμο».

«Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους 16 βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή», πρόσθεσε ο Άδωνις. «Ο κ. Μαρκόπουλος δέχεται επιθέσεις για τα παιδιά του. Αλλά τα παιδιά του Μαρκόπουλου δεν σας ενδιαφέρουν επειδή δεν περιμένετε από εκεί να πάρετε ψήφους. Και είναι, επίσης, απρεπέστατη η αντιμετώπιση της κυρίας Παπακώστα. Είχαν απέναντι τον λαϊκισμό και την πολιτική χυδαιότητα.

Και ως προς το πρόσφατο δημοσίευμα του «Βήματος», για το ανθρώπινο λάθος έχει ομολογήσει ο σταθμάρχης. Η δήθεν θεωρία του ανθρώπινου λάθος παράγει νομικά αποτελέσματα, έχουμε συγκεκριμένες διώξεις. Δεν υπάρχει λοιπόν θεωρία του ανθρώπινου λάθους. Υπάρχουν συγκεκριμένα ανθρώπινα λάθη.

Το ΠΑΣΟΚ υιοθετεί τα χυδαία επιχειρήματα της κ. Κωνσταντοπούλου. Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε, για να το πω έτσι, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί, με τη στάση της και με τη συμπεριφορά της, ένωσε ακόμη περισσότερο την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Έκανε τη Νέα Δημοκρατία μπετόν αρμέ.

Θέλω να πω στον ελληνικό λαό ότι περιμένω την Κωνσταντοπούλου και να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του Βούλγαρη, να επικοινωνήσει με τον κ. Βούλγαρη, ο οποίος έχασε το παιδί του στα Τέμπη.

Είμαι υπερήφανος που είμαι στη ΝΔ. Είμαστε η παράταξη που υπερασπιζόμαστε την αλήθεια. Είμαστε η παράταξη που υπερασπίζεται τη λογική. Είμαστε η παράταξη που παλεύει με συνέπεια ενάντια στον λαϊκισμό», ολοκλήρωσε την τροπολογία του ο Ά. Γεωργιάδης.

Στη δευτερολογία του, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως ουδέποτε υπονόησε το εάν η Κωνσταντοπούλου έχει παιδιά ή όχι. «Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Καραμανλή για το ίδιο και για το αντίθετό του. Και γιατί ολοκλήρωσε τη σύμβαση και γιατί επέλεξε να «τρέξει» τη σύμβαση 717. Και όταν κάποιος λέει το ίδιο και το αντίθετό του είναι ψεύτης. Το ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτης λοιπόν!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments