Πολιτική

Ανδρουλάκης για ομιλία Καραμανλή: Μηδενική ενσυναίσθηση, μιλάμε για 57 θύματα και βλέπουμε χειροκροτήματα

Ανδρουλάκης για ομιλία Καραμανλή: Μηδενική ενσυναίσθηση, μιλάμε για 57 θύματα και βλέπουμε χειροκροτήματα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Καραμανλής και τα γαλάζια παιδιά»

Σκληρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παίρνοντας τον λόγο μετά την ομιλία του πρώτου στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος του Καραμανλή, οι χαρακτηρισμοί δείχνουν ότι το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση.

Μιλάμε για ένα έγκλημα με 57 θύματα και βλέπουμε χειροκροτήματα και χαμόγελα για έναν άνθρωπο που έλεγε ντροπή σε όσους έβαζαν ζητήματα ασφαλείας των σιδηροδρόμων.

Αυτόν χειροκροτήσατε. Δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος. Το άκουσα και από βουλευτές και υπουργούς σας. Αλλά δεν φταίει αυτός. Ο Μητσοτάκης φτιάχνει τα ψηφοδέλτια. Κουβέντα για το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Απεριόριστη αλαζονεία. Σήμερα με το χειροκρότημά σας στη βαθιά προκλητική τοποθέτηση, επί της ουσίας όλοι μαζί είστε υπεύθυνοι για την ανοχή και τις πράξεις του υπουργού που αυτό το βήμα υποσχόταν ασφάλεια. Είστε απολύτως υπεύθυνοι. Επειδή άφησε υπονοούμενα για διαπλοκή. Ποιας διαπλοκής; Αυτής που δύο στελέχη της ΝΔ έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ;

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Καραμανλής και τα γαλάζια παιδιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments