Πολιτική

Κασσελάκης: Με όχημα τα think tank “σαρώνει” τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Με όχημα τα think tank “σαρώνει” τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [365800] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΚΥΚΛΟΥ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο ρόλος - κλειδί της Διάνας Βουτυράκου.

Μπροστά σε μια νέα, αρχηγοκεντρική κομματική πραγματικότητα βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης οικοδομεί μεθοδικά έναν επιτελικό ΣΥΡΙΖΑ μέσω της δημιουργίας δεξαμενών σκέψεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ρόλος της κ. Διάνας Βουτυράκου αναβαθμίζεται, δεδομένου ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι η γενική υπεύθυνη για τα νέα think tank. Αυτά τα τελευταία εξελίσσονται ταχύτατα σε οχήματα διά των οποίων αντικαθίστανται, χωρίς προηγούμενη συνεδριακή απόφαση, τα “παραδοσιακά” όργανα της Κουμουνδούρου. Στη θέση των τομέων επεξεργασίας θέσεων “ανθίζουν” τα ποικιλόμορφα think tank, με την προβληματική κομματική νομιμοποίηση, αλλά και με τις ευλογίες του κ. Στέφανου Κασσελάκη. Αναφορικά με τα ιστορικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρακολουθούν «βουβοί» τις εν λόγω ανατροπές, σύμφωνα με τη στήλη, χωρίς βέβαια να χάνουν τις ελπίδες τους πως και οι «πιστοί» του προέδρου (Παππάς, Πολάκης, Γιώργος Τσίπρας) θα απωλέσουν επίσης την εσωκομματική τους ισχύ.

Έτσι, με ενορχηστρώτρια την κυρία  Διάνα Βουτυράκου, στην πράξη καταργούνται οι επίσημοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση τους ξεφυτρώνουν διάφορα think tanks σε νευραλγικούς τομείς.

«Συνεχίζουμε την “κατάληψη” στον λογαριασμό του Στέφανου Κασσελάκη για να παρουσιάσουμε ένα think tank που τον ενδιαφέρει και μας ενδιαφέρει πολύ. Γιατί για τον ΣΥΡΙΖΑ αθλητισμός είναι πολιτισμός» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Διάνα Βουτυράκου, αναφερόμενη στο think tank του αθλητισμού. 

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό think tank, το οποίο έρχεται να προστεθεί σαν κρίκος στην αλυσίδα των δεξαμενών σκέψης, αποτελείται από τον Αιμίλιο Σαπάνη, τον Παναγιώτη Πανούτσο Ταλκόβσκι, τον Γιώργο Καλούδη, τον Νίκο Λέων, καθώς επίσης και τον Θεοχάρη Ισπόγλου.

Επισημαίνεται ότι τη δημιουργία 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε προαναγγείλει τον Ιανουάριο ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης,  με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, σημειώνοντας ότι «ήταν εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου».

Στην ανάρτησή του, ανέφερε πως έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα και προσέθετε: «Θα είναι 29 θεματικές ενότητες, 29 think tank. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία. Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά. Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή τη χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments