Πολιτική

Στο Λασίθι ο Κασσελάκης – Κοντά σε πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες

Στο Λασίθι ο Κασσελάκης – Κοντά σε πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες

Πηγή Φωτογραφίας: OMIΛIA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ KAΣΣEΛAKH ΣTHN ΠΛATEIA AΓIOY TITOY KAI BOΛTA ΣTHN ΠOΛH TOY HPAKΛEIOY (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
''Ήθελα να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους -πυροσβέστες και εθελοντές- που έδωσαν μία από τις πρώτες φετινές μάχες με τις φλόγες''

Την περιοχή του Λασιθίου, που επλήγη από τη χθεσινή πυρκαγιά, επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αυτή την περίοδο περιοδεύει στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψή του, προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα εξής: «Ήθελα να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους -πυροσβέστες και εθελοντές- που έδωσαν μία από τις πρώτες φετινές μάχες με τις φλόγες. Να τους σφίξω το χέρι, να τους συγχαρώ ως πολίτης πάνω απ’ όλα για τα ξενύχτια και την υπερπροσπάθειά τους. Ο άνεμος βοήθησε στο Λασίθι. Δε βοηθάει πάντα – το έχουμε ζήσει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η αποτελεσματική πολιτική προστασία που ζητάμε αποτελεί πλέον εθνική ανάγκη, όταν οι πυρκαγιές ξεκινούν πια από τον Απρίλιο, ύστερα από έναν άνυδρο χειμώνα λόγω της κλιματικής κρίσης. Σχέδιο, πόροι, συντονισμός, υποδομές είναι η μόνη απάντηση».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.