Πολιτική

Παρουσιάστηκε το νέο logo του ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Παρουσιάστηκε το νέο logo του ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Το 2ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 έδωσε εντολή στην νέα ΚΕ και στον γραμματέα να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια τέτοια ενωτική πρωτοβουλία. Αυτό κάναμε. Ως αποτέλεσμα της ακατάπαυστης δουλειάς μας, ο πλατύς αγωνιστικός χώρος που συμμετείχε κατέληξε σε κοινό κείμενο πλήρους πολιτικής συμφωνίας – καθώς και σε συμφωνία για συνεργασία στη βάση της μη-ηγεμονίας, της εναλλαγής, των ανοικτών και συμμετοχικών διαδικασιών», πρόσθεσε.

Με το "βλέμμα" στις ευρωεκλογές

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η Ενωτική Πρωτοβουλία MέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά που πρόκειται επί της ουσίας για την εκλογική συνεργασία του ΜέΡΑ25, της ΛΑ.Ε., της Παρέμβασης και Ανένταχτων αριστερών ενόψει των ευρωεκλογών Ιουνίου 2024. Σήμερα, παρουσιάστηκε το νέο logo αυτής της συνεργασίας των αριστερών κομμάτων.

«Ήρθε η ώρα του νέου ενωτικού ξεκινήματός μας λίγο πριν τις ευρωεκλογές», σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης δημοσιεύοντας το σήμα της ενωτικής πρωτοβουλίας.

«Το 2ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 έδωσε εντολή στην νέα ΚΕ και στον γραμματέα να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια τέτοια ενωτική πρωτοβουλία. Αυτό κάναμε. Ως αποτέλεσμα της ακατάπαυστης δουλειάς μας, ο πλατύς αγωνιστικός χώρος που συμμετείχε κατέληξε σε κοινό κείμενο πλήρους πολιτικής συμφωνίας – καθώς και σε συμφωνία για συνεργασία στη βάση της μη-ηγεμονίας, της εναλλαγής, των ανοικτών και συμμετοχικών διαδικασιών», πρόσθεσε.

«Ανακοινώθηκαν ήδη τα -εξαιρετικά- πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου. Πρόκειται για ένα δυνατό, ελπιδοφόρο, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο το οποίο τις επόμενες μέρες θα εμπλουτιστεί κι άλλο. Πιστεύω πως και δυνάμεις που δεν ανακοίνωσαν την επίσημη ένταξή τους ως τώρα θα στηρίξουν το μόνο ενωτικό, αγωνιστικό, οικολογικό, πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς», υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments