Ελλάδα

Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του, όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί

Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του, όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το επεισόδιο ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ περιπολία της ΟΠΚΕ περνούσε από το σημεί

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα με έναν άνδρα να αυτοκτονεί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα όλα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικαρίας με τον άνδρα να δέρνει τη γυναίκα του. Από το σημείο περνούσε περιπολία της ΟΠΚΕ η οποία αντιλήφθηκε το περιστατικό και σταμάτησε. Ο άνδρας τότε διέφυγε και ανέβηκε στην πολυκατοικία και μπήκε στο διαμέρισμά του ενώ οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιήσει προκειμένου να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μεταξύ ο άνδρας προτού φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής, πρόλαβε και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Κατά πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έδινε «παρών» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments