Πολιτική

Πλεύρης για Μπελέρη: Αυτονόητο για κάθε δεξιό η στήριξη στον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας

Πλεύρης για Μπελέρη: Αυτονόητο για κάθε δεξιό η στήριξη στον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τη στήριξη στις Ευρωεκλογές στον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, εξέφρασε μέσω μία ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρου για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

Τη στήριξη στις Ευρωεκλογές στον φυλακισμένο δήμαρχο ΧειμάρραςΦρέντι Μπελέρη, εξέφρασε μέσω μία ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου δίνει ένα μεγάλο μήνυμα στην ΕΕ, με τον κ. Πλεύρη να υπογραμμίζει στην ανάρτηση του ότι είναι «αυτονόητο για κάθε δεξιό η στήριξη με την ψήφο και τον αγώνα μας στον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε τη δημοσίευση με μία παλαιότερη φωτογραφία με τον Φρέντι Μπελέρη, επισημαίνοντας ότι στις Ευρωεκλογές «στηρίζουμε την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλες μας τις δυνάμεις».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη

«Το ψηφοδέλτιο μας έχει πολλές/ους αξιόλογους υποψηφίους. Στηρίζουμε την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτονόητο για κάθε δεξιό η στήριξη με την ψήφο και τον αγώνα μας στον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments