Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα χορταίνουμε να ακούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα χορταίνουμε να ακούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Ioanna Maleskou

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνομαι ήρεμη και χαρούμενη για το νέο ξεκίνημά μου δίπλα σε ανθρώπους που έχουν όραμα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Ιωάννας Μαλέσκου για το περιοδικό ΟΚ!, λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το νέο reality του OPEN, TV Queen, που θα παρουσιάσει, βρέθηκε η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, αλλά και τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Αισθάνομαι ήρεμη και χαρούμενη για το νέο ξεκίνημά μου δίπλα σε ανθρώπους που έχουν όραμα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε λέγοντας «θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για να δει ο τηλεθεατής πως χτίζεται μια τηλεοπτική προσωπικότητα».

«Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τις παίκτριες από κοντά, προσπαθώ να κρατάω μια συναισθηματική απόσταση. Δεν είμαι εγώ εκείνη που έχω μπει στο κομμάτι της επιλογής, αλλά έχω εικόνα τους, όχι μόνο εμφανισιακή, αλλά από τις προσωπικότητες. Έχω ενθουσιαστεί», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν λάβουμε υπόψιν μας και το ήθος αυτού του πρότζεκτ, αλλά και την πολυετή εμπειρία του, νομίζω δεν θα χορταίνουμε να τον ακούμε. Θα έχει ενδιαφέρον και το πώς θα τα βρούμε, αφού κι εγώ δεν σταματάω να μιλάω. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και θα βρούμε την χρυσή τομή μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε κοντά και θα συνυπάρξουμε τηλεοπτικά».

«Διαφορετική Ιωάννα δεν ξέρω αν θα δείτε, πλέον δεν θυμάμαι πώς ήμουν. Θα δείτε μία Ιωάννα όπως αυτή που βλέπετε τώρα και αυτό που θέλω κι εγώ να περάσω. Ένα μήνυμα του να είσαι ο εαυτός σου. Έχω ακούσει πολλά πράγματα για εμένα, έχω εκπαιδεύσει το στομάχι μου να αντέχει! Είμαι προετοιμασμένη για τη θετική κριτική που θα ακούσω, τα κακοπροαίρετα σχόλια τα βάζω σε ένα ντουλαπάκι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments